ALU Maske

Popestrite vaš dom z barvami

Popestrite vaš dom z barvami – Alu maske na zunanji strani vam to omogočajo.

Postavili smo višje standarde

Obnavljate stanovanje, poslovni objekt, hišo ali gradite novo? Z okenskimi profili Termoglas AD+ALU MASKE smo z razvojem odličnega okenskega sistema postavili višje standarde.

Izberite barvo po meri

Alu maske so dobavljive v vseh barvah po RAL lestvici. Za vas je to pomembno, ker je okno zaradi tega lepše in obstojno dlje časa. Zaradi kakovosti profila se barva tudi čez leta ne spremeni.

Odlična izolacijska zasteklitev

Stroške ogrevanja in hlajenja vam zmanjša vrhunska toplotna zaščita. Posledično se zmanjšajo tudi emisije CO2. Termoglasov okolju prijazen okenski sistem. Kar je zunaj, bo tam tudi ostalo, znotraj pa boste lahko ustvarili prijetno vzdušje in mir. Poletna vročina, zimski mraz in okoliški hrup ne bodo več vaša skrb. Z dvojnim tesnjenjem, 6-prekatnim profilom in odlično izolacijsko zasteklitvijo poskrbi za vaše udobje.

Optimalen prehod svetlobe v prostor

Elegantne ravne linije z vidno višino profila le 118 mm ustrezajo sodobnim estetskim merilom, povečujejo stekleno površino in poskrbijo za optimalen prehod svetlobe v prostor.

Odlična toplotna izolacija

  • Uf=1,3W/m2K.

  • Uw se lahko doseže tudi do 0,85 W/m2K. Možnost zasteklitve z raznovrstnimi izolacijskimi stekli (standardno je vgrajena dvoslojna izolacijska zasteklitev Ug=1,1 W/m2K, nudimo tudi dodatno izboljšano toplotno zasteklitev od Ug=1,0 W/m2k, Ug=0,7 W/m2k ali Ug=0,5 W/m2k).

  • Odlično toplotno izolacijo in najboljšo energetsko učinkovitost omogočamo z možnostjo izbire vseh vrst izolacijskih stekel, ki jih prav tako proizvajamo v Termoglasu.

Vizualna dovršenost profila

Elegantne ravne linije okvirja in krila ter visoko-kakovostne ALU maske na zunanji strani bodo vašemu domu ali poslovni stavbi dodali dovršeno podobo.